Intrebari Frecvente

1. Care este termenul de livrare?
Produsele se livreaza in termen de 2-5 zile lucratoare, insa este necesar sa ne transmiteti ce model si marime doriti pentru a verifica disponibilitatea in depozitul central si pentru a va oferi o data exacta a livrarii.
2. Din ce material sunt confectionate rochiile?
Rochiile sunt confectionate din materiale cat mai lejere, vaporoase. Tipul materialului este afisat in dreptul fiecarui produs.  Pentru detalii suplimentare referitoare la compozitia materialului va rugam sa ne transmiteti ce model de rochie doriti si va vom oferi toate detaliile.
3. Cum aflu care este marimea potrivita?
Va rugam sa va ghidati dupa tabelul de marimi afisat https://alidafashion.com/pages/harta-marimi, iar daca aveti nevoie de detalii suplimentare ne puteti contacta oricand pentru a va ajuta un consultant in alegerea marimii potrivite. 
4. Care este costul transportului?
Costul transportului este de 15 lei, indiferent de localitatea de destinatie sau greutate. Comenzile cu o valoare mai mare de 299 de lei beneficiaza de transport gratuit. 
5. Cum pot plati?
Comenzile se achita ramburs, la sosirea coletului. 
6. Cum pot returna un produs?
Speram ca produsul sa vi se potriveasca perfect si sa fiti multumita. Daca totusi va fi nevoie si veti dori sa il schimbati sau returnati, puteti face acest lucru in termen de 14 zile calendaristice de la sosirea coletului. Va rugam sa completati formularul de retur si sa ne anuntati despre intentia dumneavoastra.
Mai multe detalii puteti gasi aici: https://alidafashion.com/pages/politica-de-schimb-retur
7. In cat timp pot returna un produs?
Conform legislatiei in vigoare, returnarea se poate face in termen de 14 zile calendaristice de la sosirea coletului. Produsul returnat trebuie sa fie in starea in care a fost primit si sa fie insotit de eticheta originala pentru a putea beneficia de drepturile de returnare.
8. Cum pot inregistra o comanda?
Comenzile se pot inregistra direct pe site, https://alidafashion.com/, telefonic la 0799779933 ori prin mesaj pe WhatsApp, Facebook Messenger sau e-mail. Este necesar sa ne transmiteti ce produse si marimi doriti impreuna cu numele, adresa completa pentru livrare, numarul de telefon si adresa de e-mail. 
9. Cum pot modifica o comanda?
Pentru editarea unei comenzi va rugam sa ne contactati fie telefonic, prin e-mail, WhatsApp sau Facebook pentru a efectua un operator modificarile dorite.
10. Este posibil ca produsele sa revina in stoc?
Da, este posibil, de aceea va rugam sa va abonati la newsletter si sa urmariti site-ul pentru a verifica disponibilitatea produsului dorit.