Politica de Schimb & Retur

SCHIMBUL DE PRODUSE

Doresti sa schimb un produs care nu ti se potriveste? Il putem schimba fara probleme in termen de 14 zile calendaristice de la data sosirii coletului. Echipa noastra vine in sprijinul tau si iti pune la dispozitie schimbarea marimii sau a modelului. Te rugam sa tii cont ca produsele trebuie returnate in aceleasi conditii in care au fost primite, fara urme de uzura si cu etichetele originale.

Tot ceea ce trebuie sa faci este sa completezi Formularul de Retur si sa ne contactezi la numarul de telefon 0799 77 99 33 sau la adresa de e-mail alidafashionro@gmail.com si sa ne informezi despre intentia ta. 

Impreuna vom inregistra o noua comanda si ulterior vom efectua un schimb de colete, asadar cand va sosi noul colet va trebui sa il dai la schimb pe cel cu produsul care nu ti se potriveste. Acest serviciu va fi taxat cu un cost de 15 lei. Daca produsul sau produsele alese costa mai mult decat suma platita initial, platesti ramburs si diferenta de pret. 

Te rugam sa tii cont ca produsele returnate trebuie sa corespunda condițiilor impuse, in caz contrar ne rezervam dreptul de a nu accepta returul.

 

VOUCHER VALORIC

Avem vesti bune! Daca inca nu ai decis cu ce produs doresti sa inlocuiesti, iti putem genera un voucher cu contravaloarea produsului returnat, valabil pe o perioada nedeterminata, pe care il poti folosi la o comanda ulterioara, oricand doresti. 

Trebuie doar sa completezi Formularul de Retur si sa ne contactezi la numarul de telefon 0799 77 99 33 sau la adresa de e-mail alidafashionro@gmail.com si sa ne comunici intentia ta, iar noi vom trimite GRATUIT un curier care sa iti preia coletul. Dupa procesarea returului iti vom trimite codul voucherului prin e-mail sau SMS.

 

RETURNAREA BANILOR

Clientii care nu sunt multumiti de produs il pot returna, cu respectarea termenilor si conditiilor. Pentru a fi returnat, produsul trebuie sa nu fie folosit si sa fie in aceleasi conditii in care l-ati primit. De asemenea el trebuie sa fie in ambalajul original si sa aiba atasata eticheta originala. 

Vanzatorul va rambursa contravaloarea produsului in maximum 14 zile calendaristice de la data receptionarii returului, in contul bancar mentionat in Formularul de Retur. Rambursarea banilor se face numai prin virament bancar. Nu se pot restitui banii cash.

Pentru retur puteti folosi orice curier doriti, exceptand Posta Romana, costul transportului fiind suportat de catre client. Coletele trimise retur cu ramburs vor fi automat refuzate, fara nicio notificare prealabila.

Daca doresti ne poti contacta la 0799 77 99 33 ori prin e-mail la alidafashionro@gmail.com pentru a trimite noi un curier, acest serviciu fiind taxat cu un cost de 15 lei, ce va fi scazut din suma ce trebuie returnata.